Carolina/Texas Rigs - Tie it Yourself

  • Gunki Ice Fluorocarbon 25m, 0,29mm (ord. pris: $8.89)
  • Owner J Hook Offset 2/0 (ord. pris: $5.30)
  • Darts Float Stop (ord. pris: $2.60)
  • Darts Glass Beads - Faceted 6mm 9-pack Black (ord. pris: $3.50)
  • BFT Crane Swivel - 10 pack (ord. pris: $4.04)
Ej i lager

$22.36($24.33)

Denna bundel innehåller de nödvändigaste tillbehören för att binda en Carolina eller Texas rig.

Den här produkten ger dig 498 fishcoins nu!
Vad är detta?

Carolina/Texas riggen kan ibland vara en nyckelfaktor när abborren kan vara lite svårcharmad. I denna bundle inkluderar vi allt du behöver för att knyta din egen rigg, och även ett paket Flatnose Baby Dragon som är får favorit för detta fisket. Den har en slottat rygg och mage vilket passar perfekt på en sån här krok.

Klicka här för att se hur man riggar och använder Texas Rig och Carolina Rig!

Gunki Ice Fluorocarbon 25m 0,28mm

En grym fluorocarbon med många speciella egenskaper från Gunki. Den är nästintill genomskinlig i vattnet. 100% Vattentålig vilket leder till att det är nästintill ingen stretch, om man häfmrö med nulon och detta är väldigt imponerande med den tunna diametern i åtanke. Sjunker tre gånger snabbare än en vanlig lina vilket häjlper till med precisionen i fisket eller när du inte vill ha en slak lina. En grym flurocarbon som kommer göra jobbet!

The Owner J Hook Offset 3/0 5-pack

En offset krok med ett brett gap för perfekt krokning som också gör det möjligt att fiska den i mycket växlighet utan att fastna. Perfekt för carolina/texas.

Darts Glass Beads - Faceted 6mm Black 9-pack

Jämfört med plast- eller metallpärlor ger glaspärlor ett unikt, mer "krispigt" ljud när du använder dem på en Texas- eller Carolina-rigg. De reflekterar också mer ljus och ger en häftig visuell effekt i vattnet - speciellt dessa facetterade pärlor.

BFT Crane Lekande - 10 pack #8

BFT Crane Swivel är perfekt lekande tillverkat av rostfritt stål till dina riggar och tafsar. Vi använder den lilla storlek 8 för abborrfiske. Låt inte den lilla storleken på #8 skrämma dig - den har en teststyrka på hela 80 lbs - mer än tillräckligt för de flesta abborrar alltså.

Välj art: Bundles

Populära produkter