Kaiju Blade 55

*

€7,85(€10,50)

Kaiju Blade 55 mm från Gunki är ett litet vibrationsbete som är ett "måste ha"-bete i lådan för alla seriösa abborrfiskare!

Den här produkten ger dig 178 fishcoins nu!
Vad är detta?

Kaiju Blade 55 är ett litet vibrationsbete som abborre (och många andra rovfiskar) sällan kan motstå. De kraftiga vibrationerna gör det lätare för fisken att höra och känna från långa avstånd under vattnet och är abborrarna bara på jakthumör kommer de simma efter!

Den sjunker fort vilket gör så att du enkelt kan kontrollera ditt fiskedjup beroende på hur länge du låter det sjunka - om du börjar veva direkt efter att betet slagit i vattnet kan du fiska det ganska grunt, eller så kan du låta den sjunka hela vägen till botten. En annan bra sak är att du kan kasta den här metallbiten nästan hela vägen till månen!

Den har tre olika infästningspunkter som gör att du kan förändra betets karaktär på bara några sekunder. Den främre infästningspunkten är bäst för snabba invevningar, den mittre infästningspunkten är bäst för lite djupare fiske och fungerar för både snabbt och långsamt fiske och den bakre infästningspunkten gör att du kan fiska betet mer ryckigt med ett mer sågtandsformat rörelsemönster.

55 mm, finns i färgerna Flash Bass, Mat Fire Tiger, Tiger Bleak och Yellow Back.

Längd 1-5 cm
Rekommenderade produkter

Du tittade nyligen på

Kaiju Blade 55

€7,85(€10,50)

Gunki

Kaiju Blade 55 mm från Gunki är ett litet vibrationsbete som är ett "måste ha"-bete i låda...

Populära produkter