Vision Bamboo Bug & UV Hoodie, Sand

*
Ej i lager

$56.26

Den här tekniska huvtröjan är perfekt nästan var som helst, oavsett om du befinner dig i riktigt varmt eller super kallt

Den här produkten ger dig 1 258 fishcoins nu!
Vad är detta?

Den här tekniska huvtröjan är perfekt nästan var som helst, oavsett om du befinner dig i riktigt varmt eller super kallt. Den har en avslappnad passform och en huva som kan användas över en keps. Det skyddar dig från solens skadliga strålar och smärtsamma stick och insektsbett.

Dessa är gjorda av en blandning av bambu och polyester. Tack vare dessa material är det mycket svettabsorberande, det drar fukt från huden och avdunstar det eller flyttar det till nästa lager. Denna funktion håller dig torr. Tyget är vävt så att det låser luft och därför är det här ett utmärkt första lager under svalare förhållanden, men samtidigt håller det dig sval under varma sommardagar.

Eftersom bambufibrer är som silken för mjukhet känns den här skjortan supermjuk. Tack vare bambus antibakteriella egenskaper gör att du känner dig fräschare och luktfri längre. Bambu är en av de snabbast växande växterna i världen, vilket gör den till en av de mest hållbara källorna för textilfiber. Bug & UV-behandlingen håller de irriterande surrande vännerna borta och samtidigt blockerar UPF 50-behandlingen de skadliga UV-strålarna. Tanatex anti-myggbehandling är baserad på permetrin och håller på plagget dess förväntade livslängd. Det är inte skadligt för användaren och det förhindrar insektsbett genom tyget genom att döda insekten som kommer i kontakt med tyget.

Populära produkter