Fiskeset Abborre (Perfekt för nybörjare!)

  • SPRO Jig Head Jig90 3/0 - 14gr (ord. pris: £3.06)
  • Monkey Brute 7,5cm Fire Craw (ord. pris: £6.98)
  • Abu Garcia Max X Combo 7' M 10-30 g (ord. pris: £50.87)
  • SPRO Jig Head 3/0 - 14gr (ord. pris: £3.06)
  • Darts Flurocarbon Leader Light, 0,30 mm 5,3kg (ord. pris: £3.53)
  • Nettel Mini, Motoroil (ord. pris: £7.76)
  • Abu Garcia Reflex Spinner Red 12gr K / Red Flash (ord. pris: £3.84)

£78.31(£97.91)

Detta fiskeset är perfekt för nybörjare eller för dig som vill ha ett prisvärt fiskeset! Vi inkluderar några grymma jiggar som passar perfekt i kallt vatten!

Den här produkten ger dig 1 998 fishcoins nu!
Vad är detta?

Inkluderar: Spö, rulle, lina (påspolad) från Abu Garcia, ett 14-pack Monkey Brute 7,5cm, ett 6-pack Nettel Mini, 6 jigghuvuden, Abu Garcia Reflex Spinner Red 12gr  och 2 färdiga tafsar! Speciellt utvalt av oss på kanalgratis.

Detta set inkluderar allt du behöver för att börja fiska! Eftersom linan redan är påspolad behöver du bara knyta på tafs och sen välja ditt favvobete och sedan kasta!

Linan som sitter på är FireLine Smoke 0,15 mm. Denna linan är stark och kommer hålla för alla abborrar och även bonus-gäddor som kan hugga.

Spöt har en kastvikt på 5-20 gr, vilket betyder att max vikten av det du kastar (jigg och jigghuvud) är recommenderas till max 30gr.

Anledningen till att detta set inte är rekommenderat för gäddfiske är för att gäddbeten är generellt sett tyngre än abborrbeten, så dem kräver ett lite starkare spö för att kontrollera fisken när man fightar den. Vi har ett grymt nybörjarset för gädda här.

Du kanske har sett Edvin och Tobias fiska något som kallas för drop shot fiske, vilket är väldigt effektivt när vattnet börjar bli kallare. Om du vill prova själv så rekommenderar vi dig att tillsammans med detta fiske sätt spana in vårat kit vi har här där allt du behöver finns för att testa på drop shot.

Välj art: Perch
Rekommenderade produkter

Du tittade nyligen på

Abu Garcia

Detta fiskeset är perfekt för nybörjare eller för dig som vill ha ett prisvärt fiskeset! V...

Populära produkter