Party Pack 3 favorite lures Green Pumpkin 12-pack

£5.92

Det här party paketet inkluderar 4 x Monkey Shad 9cm, 4 x Monkey Rib 9cm och 4x Monkey Brute 7,5cm i Green Pumpkin!

Den här produkten ger dig 158 fishcoins nu!
Vad är detta?

Va redo för det här party paketet med 3 av våra favorit beten i färgen Green Pumpkin! Det här kitet innehåller 12 jiggar. 

Monkey Shad är en jigg på 9cm som främst är desigad för abborrfiske, men funkar riktigt bra för gös och andra predatorer med! Storleken på den gör den till ett bra allround bete för alla typer av vatten och väderlek.

Det behövdes något med en större profil och mer rörelse som är lättare för fisken att hitta. Där är Monkey Rib helt perfekt för grumligt vatten, mörka förhållanden eller när fisken är aktiv helt enkelt. Den vida profilen, ribbade kroppen, smala paddle ger betet en aggressiv simning action. 

Monkey Brute är framtagen till att kunna fiskas extremt långsamt och med väldigt lätta jiggskallar, med den smala kroppen och den speciella designen på paddeln så får den en väldigt attraktiv gång i vattnet vid extremt låga så som höga hastigheter. Perfekt att fiska med dom dagar som abborren bara biter i paddeln på dom lite större betena och inte tuggar i sig hela gummibetet. En riktig fiskemagnet!

 

Rekommenderade produkter

Du tittade nyligen på

Kanalgratis.se

M-WAR

Det här party paketet inkluderar 4 x Monkey Shad 9cm, 4 x Monkey Rib 9cm och 4x Monkey Bru...

Populära produkter